Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'prestanite s time'

Cristiano Ronaldo prekinuo medijsku šutnju i 'napao' medije

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo prekinuo je medijsku šutnju koju je započeo na koncu prošle sezone, iznerviran kritikama i medijskim napisima o njemu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač Real Madrida trenutno se nalazi u Miamiju (SAD) na zasluženom godišnjem odmoru, te je izdvojio malo vremena da se putem portugalske A Bole oglasi. Mediji su posljednjih dana mnogo pisali o njegovom nezadovoljstvu u Realu, te da bi mogao biti jedan od igrača koji će ovoga ljeta napustiti Madrid, zajedno s kapetanom Sergijom Ramosom.

"Sve vijesti koje se posljednjih dana pišu o meni su lažne. Novinari samo žele stvoriti konflikt između kluba i mene. Želim reći da sam jako sretan u Madridu i uvjeren da će iduća godina biti puna uspjeha", rekao je Cristiano Ronaldo.

"Član sam najboljeg kluba na svijetu i želim s njim osvajati naslove prvaka. Molim sve koji pišu loše stvari o meni i klubu da prestanu s time i dopuste mi da u miru provodim godišnji odmor. Real Madrid i ja nalazimo se u dobrim odnosima", zaključio je Cristiano Ronaldo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider