Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Razbacivanje novcem

Cristiano Ronaldo koštao Portugalski nogometni savez 380 tisuća eura!

Portugalac Cristiano Ronaldo (30) koštao je Portugalski nogometni savez 380 tisuća eura nakon prijateljske utakmice Italije i Portugala u Genoi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Italija je pristala odigrati prijateljski ogled protiv Portugala 16.6., ali samo pod uvjetom da izbornik Fernando Santos na travnjak pošalje najjači mogući sastav. Portugal je slavio s 1:0, no Cristiano Ronaldo nije bio ni u kakvim kombinacijama za susret zbog problema s mišićem.

Podsjetimo, samo nekoliko dana ranije Cristiano Ronaldo odveo je reprezentaciju do vrijedne gostujuće pobjede u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo iduće godine. Portugalci su s 3:2 slavili kod Armenije, a sva tri gola zabio je napadač Real Madrida.

Gledatelji u Genoi ostali su tako uskraćeni za predstavu aktualnog osvajača 'Zlatne lopte' za najboljeg nogometaša godine, no Talijanski nogometni savez (FIGC) je zato pokupio gotovo pola milijarde eura, a da pritom nije morao mrdnuti prstom. 

Da li bi Portugalski savez svejedno morao platiti puni iznos da je Cristiano Ronaldo istrčao, odigrao pet minuta i onda napustio travnjak glumeći ozljedu?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider