Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
u polufinalu želi...

Ronaldo spustio novinarima: 'Nije loše za neuspješnu sezonu ha?'

Cristiano Ronaldo bio je jako zadovoljan zbog tri pogotka, ali i prolaska svoje momčadi u polufinale Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo bio je zvijezda večeri u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Real Madrid je okrenuo 0:2 protiv Wolfsburga i hat-trickom Cristiana Ronalda otišao u polufinale.

"Znali smo da moramo postići tri i više pogotka ako želimo u polufinale. Kontrolirali smo utakmicu, bili smo dominantni i stvorili smo daleko više prilika od suparnika. Bili smo bolji", rekao je Ronaldo u razgovoru s novinarima nakon utakmice.

"Navijači su bili posebno dobri. Njihovo navijanje razlikuje se u utakmicama Lige prvaka i Primeri. U Ligi prvaka su uvijek nabrijaniji. Bili su naš 12. igrač", rekao je strijelac tri pogotka, kojem su se nakon utakmice poklonili svjetski mediji.

"Rekao sam vam da će to biti magična večer. Momčad je odigrala sjajno, baš kao i navijači", unatoč činjenici da je noćas bio heroj Madrida, Ronaldo ne misli da je to bila njegova najbolja utakmica.

"Odradio sam i boljih utakmica iako sam u ovoj postigao tri pogotka. Ljudi znaju da uvijek dajem svoj maksimum. Brojke ne lažu. Znam da će rad polučiti rezultat. Onaj tko radi, Bog mu pomaže. U krevet odlazim kao najsretniji čovjek na svijetu", kaže Portugalac, koji je noćas osjetio ono o čemu je dosada samo slušao i čitao.

"Prvi preokret Reala u Europi nakon 14 godina. Navijači su bili jeb...! Dali su nam snage da pobijedimo u ovom kompliciranom dvoboju. Večer je bila savršena. Ostvariti ovakav rezultat u lošoj sezoni i nije tako strašno ha?", rekao je pomalo sarkastično Ronaldo, a potom komentirao i večerašnji ogled Atletico Madrida i Barcelone (1:2).

"Komplicirani ogled. Atletico se bolje brani, ali teže postiže pogotke. Barca je trenutno najbolja momčad u Europi. Teško je prognozirati pobjednika. No želio bih da Benfica prođe. Želim igrati protiv Benfice u Lisabonu", rekao je Ronaldo, dijete Benficinog mrskog rivala Sporting Lisabona, koji je postigao svoj 37. hat-trick.

"Nije loše. Uvijek pokušavam pomoći momčadi koliko god mogu. Golovi su u mom DNK, no najvažnije je da momčad pobjeđuje. Hvala svim mojim suigračima i navijačima koji su mi pomogli da ostvarim sve to", zaključio je Portugalac.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider