Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kada to on kaže...

Ronaldo je odlučio: 'Karijeru završava u Real Madridu!'

Poznati nogometni superagent i intimus Cristiana Ronalda otkrio je njegove planove do kraja karijere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ako je suditi prema izjavama Jorgea Mendesa, Manchester United i PSG se mogu prestati nadati kako će uspjeti jednog dana dobiti Cristiana Ronalda. Nije to rekao bilo tko, već jedan od ljudi iz najbližeg kruga zvijezde Reala, čovjeka koji je vodio njegovu karijeru.

Superagent Jorge Mendes izjavio je prilično direktno:

''Cristiano Ronaldo je najbolji nogometaš svijeta, a preostalih pet ili šest godina karijere provest će u Real Madridu. To je njegova odluka!''

I tako, dok sam Ronaldo govori kako je u mogućnosti sve moguće, Mendes tvrdi drukčije. Jedni će pomisliti kako mu samo diže cijenu prije nekih budućih pregovora, dok će drugi reći kako je ipak ovo prava istina.

Portugalska zvijezda javi se svako malo s pričom o povratku u Man United ili otvorenim pitanjem nastavka u nekom drugom klubu, primjerice Parizu, ali čini se kako su to samo medijski 'ispadi' u trenucima kada nije zadovoljan pažnjom koju dobiva u Realu. A svima znamo da velike nogometne zvijezde vole pažnju, posebno Ronaldo.

Također, poznato je koliko čudesni strijelac voli rušiti rekorde. I to one individualne, ne skriva kako želi postati najbolji u povijesti te otvoreno tvrdi da boljeg od njega nema. Želi potući sve rekorde u Realu koje dugo nitko ne bi mogao srušiti, a želi u brojkama nadmašiti i vječnog mu rivala Messija.

Čini se kako bi to jedino mogao ostvariti u Realu iako je s madridskim klubom u proteklih šest sezona uspio osvojiti tek jedno prvenstvo i jednu Ligu prvaka. No, utjehu za relativno slabe rezultate s klubom pronalazi u spektakularnim brojkama poput 336 pogodaka u dresu Reala, najviše što je ikome uspjelo u najboljem klubu 20. stoljeća.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider