Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Nisam s drugog planeta'

Cristiano kritizirao Atletico: Ne igraju atraktivan nogomet, ali su dobri u tome

Cristiano Ronaldo bio je vrlo razočaran ispadanjem Real Madrida iz španjolskog Kupa kralja od gradskog rivala Atletica...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon 2-0 na Vicente Calderonu, Real Madrid je morao nadoknaditi dva gola zaostatka, no Fernando Torres je dvama golovima u prvim minutama prvog i drugog poluvremena riješio pitanje prolaska. Real je bio bolji tijekom većeg dijela utakmice, konstantno je bio pred vratima Atletica, no obrana koju je postavio Diego Simeone dovodila je igrače Carla Ancelottija do ludila.

"Atletico ne igra atraktivan nogomet. Igraju jako defanzivno. Čekaju 'mrtve' lopte i to im jako dobro prolazi. Treneru i igračima treba čestitati", rekao je Cristiano Ronaldo.

"Žao mi je što nisam u svojoj najboljoj formi, ali bit ću uskoro. Nažalost, nisam s drugog planeta i ne mogu uvijek igrati svoj najbolji nogomet", rekao je portugalski napadač, koji je postigao svoj 27. pogodak sezone.

Ancelotti ni peti put ove sezone nije uspio pronaći formulu za Simeoneovu momčad. Atletico je slavio u tri utakmice, te upisao dva remija protiv Kraljevskog kluba.

"Prošle sezone smo imali formulu za Atletico, ali ove sezone to nismo uspjeli. Imamo još jednu utakmicu protiv Aletica ove sezone i napravit ćemo sve da budemo još i bolji", rekao je Ancelotti, koji nije bio nezadovoljan igrom svoje momčadi.

"Dvije pogreške su nas skupo koštale. No prvih 60 minuta bilo je sjajno. Igrali smo jako, jako dobro i teško možete igrati bolje od toga. Žao mi je što smo primili rani pogodak, no nismo odustajali do samog kraja".

Simeone je pak bio vrlo zadovoljan i igrom i rezultatom.

"Izbacili smo najbolju momčad svijeta! Ispunili smo sve što se dogovorili. Torres je ušutkao svoje kritičare ovakvom utakmicom i jako sam sretan zbog njega. Otišao je kao dijete, a vratio se kao muškarac".

Atletico će u četvrtfinalu igrati protiv Barcelone, koja je s ukupnih 9-0 bila bolja od Elchea.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider