Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uh, bez dlake na jeziku...

Cityjev as popljuvao "priče oko stadiona" i zakuhao atmosferu uoči večerašnje utakmice

U sveengleskom četvrtfinalu Lige prvaka večeras se sastaju Tottenham i Manchester City.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka večeras će Tottenham ugostiti Manchester City.

Bit će to veliki engleski obračun za polufinale najprestižnijeg klupskog natjecanja svijeta, a zanimanje na Otoku za ovaj okršaj je uistinu golemo.

Ovaj dvoboj bit će dodatno poseban za Tottenham i njegove navijače, iz razloga jer je ovo tek druga ukupno i prva europska utakmica koju će odigrati na novom stadionu, spektakularnom zdanju koje se gradilo gotovo dvije godine i koje je koštalo vrtoglavih milijardu funti.

Engleska javnost s povećanim zanimanjem je počela pratiti priču oko novog stadiona Tottenhama u trenutku kad je došlo do zastoja radova zbog kojih je prolongirana otvorenje sve do protekle srijede i utakmice s Crystal Palaceom.

Službena premijera prošla je u slavljeničkom (i pobjedničkom raspoloženju), a sad slijedi novi, kudikamo veći izazov - Manchester City pod vodstvom Pepa Guardiole.

Opet se neizbježno spominjao i novi Tottenhamov stadion, a to je silno razljutilo jednog od najboljih igrača Manchester Cityja Kevina De Bruynea.

"Svi pričaju o stadionu kao da je to nešto posebno. Svatko ima stadion, svatko ima navijače. Ne interesira me to", izjavio je De Bruyne za Sky Sports i nastavio u tonu koji se neće svidjeti navijačima Spursa:

"Vjerojatno će oni biti malo više uzbuđeni nego inače, ali na kraju krajeva to je samo stadion na kojem će biti prisutni navijači. Ista stvar je da li igramo na Wembleyju pred 80.000 navijača ili ovdje pred 62.000."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider