Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ja hoću mir uoči Belgije'

Nema mira u BIH: Ćiro u borbi s 'đavolima'

Bosanskohercegovački izbornik Ćiro Blažević nezadovoljan je atmosferom u kojoj se priprema njegova reprezentacija za ključan kvalifikacijski dvoboj s Belgijom, a za sve je kriv Nogometni savez BIH i njihovi 'dvorski sukobi'.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kvalifikacije za SP samo što se nisu nastavile, a Ćiro još uvijek ima problema 'u svom dvorištu'.

'Nema dana, a da me neko ne pita: kako ćemo sa Đavolima, misleći na Belgijance. Ma lako ću ja sa Belgijancima, ali kako sa našim đavolima u Savezu. Nikad ne znaš šta misle,' izjavio je Ćiro Blažević za bosanski 24sata.info.

'Dođem iz Zagreba na sjednicu, truckam se u kombiju, pripremim izvještaj vezan za pripreme pred sudbonosne utakmice sa Belgijom, a ovi me iz vlade i ne saslušaju. Kao da im je svejedno što za koji dan igramo ključne utakmice. Postaje mi mučno raditi u ovom okruženju,' požalio se Ćiro, koji je nezadovoljan zaokupljenošću saveznih 'dvorjana' izborom novog glavnog tajnika, dok na reprezentaciju nitko ni ne misli.

>> 'Ćirini sinovi' o Savezu: Oni su prevaranti i veliko ništa

>> FIFA proglašava Nogometni savez BIH nesposobnim za rad?

'Na sjednici Izvršnog odbora u Širokom brijegu ja malo glasnije kažem kako ću podnijeti ostavku, ako će to šta riješiti, te da svi trebamo otići, a onda jedan što je sjedio do mene panično kaže: nipošto, doći će gori na ove pozicije, tek onda smo naj...... Ja se okrenem oko sebe, i razmišljam, Bože gdje sam došao.'

Uoči supervažne utakmice protiv Belgije Ćiro ima samo jednu želju, no pitanje je hoće li mu je ispuniti.

'Ja hoću mir. Je li to puno što tražim? Pa, svima nama je u interesu da što spremniji dočekamo utakmice sa Belgijom.'

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Utakmicu po Utakmicu Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider