Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sramota za ligu

Cirkus u 2. HNL: Pomorac primio 26 golova u dvije utakmice!

Zahuktala se borba na vrhu u drugoj ligi, ali glavna priča je Pomorac koji igra s juniorima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kada jedan klub u dvije utakmice primi 26 golova onda slobodno možemo zaključiti kako je riječ o cirkusu. Kako drukčije nazvati situaciju u Pomorcu iz Kostrene gdje igrači bojkotiraju utakmice zbog neslaganja s novom upravom kluba.

Igrači protestiraju protiv novog predsjednika Petričevića zbog neispunjavanja obećanja o isplati zaostalih naknada te cjelokupnog odnosa prema momčadi. Njihovo priopćenje pročitajte ovdje.

Najteži poraz u povijesti Pomorca dogodio se ovog vikenda. Stigao je Rudeš i slavio s 15:0, a kolo prije Kostrenjani su izgubili 11:0 u Dugopolju. Ovaj put su čak i zaigrala četvorica seniorskih nogometaša, ali Rudešani nisu imali razumijevanja i napunili su mrežu domaćina koliko god su mogli.

Sramota je to za klub iz Kostrene, jer ovakvim se rezultatima baca ljaga na 2. HNL u kojoj će se voditi velika borba za plasman u prvu ligu. Vodeći Inter protutnjao je Vinkovcima i s 3:0 pobijedio izravnog konkurenta za vrh Cibaliju. Ovo se kolo igrao još jedan derbi u kojem su Gorica i Sesvete odigrali 1:1.

Inter nakon devet kola vodi na tablici s 20 bodova, Sesvete su druge s 19, a Gorica i Cibalia imaju po 18. Na samom dnu je Pomorac s tri boda i sramotnom gol razlikom 3:40.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider