Košarka
SPORTOVI
Košarka
Prvi korak

Cibona uspjela dogovoriti razlaz s Blassingameom

Aleksandar Petrović do kraja tjedna očekuje konačan dogovor s četvoricom igrača koji su pokrenuli blokadu Cibone kod Fibe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Optimizam ne napušta Aleksandra Petrovića, iako još uvijek nije riješio glavni problem Cibone na putu oporavka posrnulog košarkaškog velikana. No, Petrović vjeruje da pregovori s Markom Tomasom, Damirom Markotom, Goranom Vrbancom i Gordanom Giričekom, četvoricom igrača koji drže Cibonu pod blokadom pri Fibi, idu u pozitivnom smjeru.

"U kontaktu sam sa svima. Još nismo postigli dogovor, ali nitko od njih mi nije kao odgovor dao kategoričko "ne". Pred nama je još jedna runda razgovora i očekujem da ćemo do kraja tjedna znati na čemu smo", izjavio je Petrović za Hinu, dodavši da je o cijelom procesu pregovora pismenim putem obaviještena i Fiba.

"Upoznati su s našim prijedlogom koji je otišao prema igračima i njihovo je mišljenje da se radi o korektnoj ponudi."

Jedan od problema, ugovor Amerikanca Jerela Blassingamea za sljedeću sezonu, koji je također prijetio njegovom ambicioznom projektu za spas Cibone, Petrović je uspio riješiti u nedjelju.

"S Blassingameom smo postigli dogovor. Klub se obvezao do 1. rujna isplatiti mu dvije zaostale plaće i bonuse za prošlu sezonu, a on neće aktivirati svoj ugovor za sljedeću sezonu."(Hina)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider