Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lokomotiva na Maksimiru

Hajduk zatražio promjenu domaćinstva s Cibalijom, odluka pada u srijedu

Tijekom vikenda koji je pred nama nastavlja se Hrvatski Telekom Prva liga.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poznate su službene osobe za prvo (ukupno 21.) kolo nastavka sezone HNL-a.

Prema rasporedu i delegiranju kojeg je objavio Hrvatski nogometni savez, stoji da će se dvoboj Cibalia - Hajduk igrati u Vinkovcima, gdje je teren u izrazito lošem stanju, a loša je i vremenska prognoza (za vikend je najavljen snijeg).

Hajduk je tražio zamjenu domaćinstva, tako da bi se ovaj susret igrao na Poljudu, a onda bi se, u sklopu 30. kola, klubovi odmjerili snage u Vinkovcima (18. travnja).

"Još uvijek nije poznata odluka. Sutra do podne ćemo znati pa ćemo Vam moći i konkretno odgovoriti", poručili su nam iz Cibalije.

Osijeku protiv Dinama sudi sudac iz okolice Zagreba

Derbi kola u subotu igraju Osijek i Dinamo u Gradskom vrtu od 17:00, a to će ujedno biti i jedini susret sa šest sudaca (glavni je Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline).

Prva utakmica 21. kola igra se u petak, Inter Zaprešić ugošćuje Slaven Belupo, a posljednja u nedjelju od 17:00, kada će Lokomotiva biti domaćin Rudešu, ali ne u Kranjčevićevoj nego na Maksimiru.

Inače, danas smo doznali i da je polufinale Kupa Lokomotiva - Hajduk prebačeno za 27. veljače u Kranjčevićevoj kako se ne bi igralo na isti dan kad i Dinamo - Rijeka na Maksimiru.

Stadion u Kranjčevićevoj zasad je predviđen za odigravanje polufinala Kupa između Lokomotive i Hajduka, ali taj travnjak je već godinama u katastrofalnom stanju, pa će biti zanimljivo pratiti razvoj događaja po tom pitanju.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider