Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Alonso presudio

Chelseaju derbi Londona, Kovačić debitirao: Arsenal nakon dva kola bez boda

Za razliku od Topnika, Bluesi su sa šest bodova istaknuli kandidaturu za sami vrh Premierlige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić debitirao je za Chelsea u 3:2 (2:2) domaćoj pobjedi protiv Arsenala u derbiju  drugog kola Premierlige ušavši u igru u 60. minuti susreta.

U vrlo sadržajnom susretu Chelsea je nakon prvih 20 minuta vodio sa 2:0 golovima Pedra (9) i Morate (20), no do odlaska na odmor Arsenal se vratio preko Mkhitarjana (37) i Iwobija (41). Da tri boda ostanu na Stamford Bridgeu pobrinuo se Marcos Alonso (80).

Ovom pobjedom Chelsea je izbio na vrh ljestvice s maksimalnih šest bodova koliko imaju i Tottenham i Bournemouth, dok je Arsenal i dalje bez osvojenog boda.

Tottenham je ranije u subotu očekivano kao domaćin na Wembleyu nadigrao novaka u ligi Fulham sa 3-1 (1:0), dok je Bournemouth kao gost preokretom svladao West Ham sa 2:1 (0:1).

Tottenham je poveo protiv Fulhama golom Lucasa Moure (43), na 1:1 poravnao je Mitrović (52), no Trippier (74) je sjajno izvedenim slobodnim udarcem vratio prednost na stranu domaćih da bi Kane (77) svojim prvim golom u Premier ligi u kolovozu postavio konačnih 3:1.

U susretu West Hama i Bournemoutha domaći su poveli golom Arnautovića (33-11m), no Wilson (60) i Cook (66) su kreirali preokret.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider