Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potpuna dominacija

Chelsea gazi prema tituli: Hazard zabio jedan od golova godine

Prva utakmica 24. kola Premierlige bio je londonski okršaj na Stamford Bridgeu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chelsea je pobijedio Arsenal s 3:1 u prvoj utakmici 24. kola Premierlige i napravio novi veliki korak prema naslovu prvaka Engleske.

Ovo je 19. prvenstvena pobjeda ove sezone za momčad koju vodi Antonio Conte, trenutno su na 59 bodova i teško će ih itko zaustaviti.

U 13. minuti Bluesi su poveli, a strijelac je bio Marcos Alonso. Nakon jednog centaršuta s desne strane Diego Costa je glavom pucao i pogodio prečku, lopta se odbila neposredno ispred gola Topnika, a ondje je Alonso bio viši u skoku od Hectora Bellerina.

Bellerin se u tom duelu ozlijedio, dobio je nezgodan udarac u glavu i nakon nekoliko minuta ukazivanja liječničke pomoći morao je napustiti teren (zamijenio ga je Gabriel).

U 53. minuti Eden Hazard je fantastičnim solo prodorom povećao prednost Chelseaja, a Cesc Fabregas je zabio u 86. minuti.

U prvoj minuti sudačke nadoknade je Olivier Giroud postigao počasni pogodak za goste.

Chelsea je bio bolji, okomitiji i opasniji u većem dijelu utakmice te je zasluženo slavio protiv Arsenala poharanog ozljedama i suspenzijama nekolicine važnih prvotimaca (Ramsey, Xhaka, Cazorla...).

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider