Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mnogi ga žele

Chelsea i Man. City 'tuku' se za ovog talenta, a nogomet ga ne zanima

Engleski premierligaši Chelsea i Manchester City pokazali su veliki interes za 21-godišnjeg napadača Intera Maura Icardija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi Argentinac je ove sezone zabio 15 golova u 28 nastupa i izazvao interes europskih velikana. Suigrač hrvatskih reprezentativaca Matea Kovačića i Marcela Brozovića nedavno je odbio produžiti ugovor s milanskim klubom, a njegovu budućnost na San Siru dodatno je zakomplicirao sukob s navijačima Intera nakon poraza od Sassuola. Zbog uvreda s tribina Icardi u nedjelju nije želio slaviti svoja dva gola postignuta u pobjedi Palerma (3-0). Navijače Intera je zasmetalo i to što je nedavno izjavio kako ga nogomet ne zanima, već ga igra samo zbog novaca.

"Ovaj sport me zabavlja, nogomet igram i to je to. Ne pratim rezultate ostalih utakmica u Seriji A i nemam pojma tko je prošao u polufinale Kupa. Oduvijek sam takav," kazao je nedavno. Prema pisanju talijanskih medija Inter nudi Icardiju novi ugovor do 2019. godine s godišnjom plaćom od dva milijuna eura, no Argentinac traži tri milijuna eura po sezoni.

Icardi je rođen u Argentini, a kada je imao šest godina obitelj se preselila na Kanarske otoke. Karijeru je započeo uz lokalnom klubu Vecindario, a potom je 2008. preselio u Barcelonu. Tri sezone je proveo u mlađim uzrastima Barce, a onda je 2011. otišao u Sampdoriju. Inter ga je kupio u kolovozu 2013. za 10 milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider