Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
navijači oprez

Česi upozorili Hajduk zbog glasina oko Torcide

Hajduk u četvrtak gostuje u Liberecu gdje se spremaju za dolazak Torcide.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je tražio duplo više karata nego što je dobio za dvoboj u Liberecu. Torcida je dobila 550 ulaznica, a interes za važnu utakmicu Hajduka bio je višestruko veći. Mnogi su ostali bez vrijednog papirića pa su odlučili prvu utakmicu play-offa Europske lige gledati makar s tribine na kojoj su domaći navijači.

Do takvih su informacija očito došli i u češkom klubu pa su Hajduku poslali službeni dopis:

''Navijači Hajduka ulaznice za utakmicu u Liberecu mogu kupiti isključivo preko Kluba navijača Hajduka - Torcida Split te neće biti dozvoljen ulazak gostujućih navijača na tribine predviđene za domaće navijače.

Organizator utakmice prodaje personalizirane ulaznice te se na ulazu na tribinu provjerava istovjetnosti imena na ulaznici i imena na osobnom dokumentu gledatelja. Gledatelji koji nemaju ulaznicu na svoje ime neće biti pušteni na tribinu. Na dan utakmice ulaznice ni za jednu tribinu neće biti u prodaji.

Ulaz za gostujuću tribinu je na zapadnom dijelu stadiona (ulaz broj 7), te je dostupan samo iz Sokolske ulice (autobusna stanica broj 12). Ulazi na gostujuću tribinu otvaraju se u 17 sati, i zbog sigurnosnih razloga se isti mole da pravovremeno dođu na ulaze'', stoji na službenoj stranici Hajduka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider