Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Legenda Real Madrida

Casillas 'pozdravio' Mourinha: Carlo je bolji trener

Legendarni španjolski vratar Iker Casillas progovorio je o svom zategnutom odnosu s bivšim trenerom Joseom Mourinhom, te ga usporedio s aktualnim - Carlom Ancelottijem...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mourinho i Casillas nisu bili u dobrim odnosima, naročito u posljednjoj sezoni kako je Portugalac sjedio na klupi Real Madrida, a to je rezultiralo stavljanjem Casillasa na klupu za pričuve i dovođenje novih vratarskih lica. Carlo Ancelotti vratio je povjerenje čuvanja vrata Casillasu, koji Talijana vidi kao kvalitetnijeg nogometnog stručnjaka.

"Ancelotti je bolji od Mourinha. S Joseom sam imao odnos ljubav/mržnja. Nisam razgovarao s njim ni kad bi bili jedino dvoje ljudi u svlačionici. Smatram da nema razloga govoriti nešto o njemu putem medija, ali mogu reći da ga ponovno sretnem da bih mu pružio ruku. Da li bi ju prihvatio, to je na njemu. Mislim da bi", rekao je Casillas, čiji je odnos s bivšim suigračem Xabijem Alonsom također zahladio.

Vezni igrač Bayerna otvoreno je rekao da je najbolji vratar svijeta njegov aktualni suigrač Manuel Neuer, a ne Casillas s kojim je dijelio svlačionicu posljednjih pet godina.

"Ne zanima me što Xabi ima za reći. Naš odnos u posljednjih nekoliko godina ionako nije korektan", zaključio je u razgovoru za radijsku postaju COPE madridski čuvar mreže.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider