Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nekima je ostao 'krtica'

Casillas podijelio svlačionicu Reala: Četiri zvijezde nisu ga pozdravile

Rastanak Ikera Casillasa s Real Madridom izazvao je podijeljene reakcije među navijačima ali i igračima „kraljevskog kluba“.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok su jedni s neskrivenim emocijama popratili odlazak dugogodišnjeg kapetana, drugi su ostali prilično suzdržani, a bilo je onih i koji su likovali. Popriličan je broj navijača Reala koji Casillasu ne mogu zaboraviti aferu s curenjem informacija iz svlačionice još za vrijeme trenerskog mandata Josea Mourinha, koji je Casillasa prvi posjeo na klupu.

Važnu ulogu u cijelom slučaju odigrala je Casillasova djevojka i poznata španjolska novinarka Sara Carbonero. Casillas je optužen da joj je odavao informacije iz svlačionice, a u to vrijeme bilo je doista pikantnih događaja. Izbila je afera koja je mjesecima punila novinske stupce. Sukobi i raskoli u svlačionici „kraljeva“ postali su javna tajna.

Da situacija nije sasvim izglađena, pokazuje i podatak da Casillasu neki igrači nisu zaželjeli sretan nastavak karijere. Dok su mu, primjerice, Ronaldo, Bale, Pepe, Isco i Modrić poslali poruku podrške putem društvenih mreža, Arbeloa, Navas, Varane i Kroos nisu su se  oglasili.

Danilo, Casemiro, Lucas Vázquez i Čerišev tek su došli u klub i nisu osobno dobro poznavali Casillasa pa je logično da se nisu ni javljali. Međutim, za nabrojanu četvorku to se ne može reći, posebice za Arbelou koji Casillasa poznaje petnaestak godina.

Javna je tajna da se njih dvojica već duže vrijeme ne podnose. Casillas je prošle godine priznao da posljednjih godina nisu u odnosima kakvima su bili prije desetak i više godina. Spekulira se da je Arbeloa kao zakleti „madridista“ teško zamjerio Casillasu odavanje tajni iz Realove svlačionice.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider