Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Igrači su dodatno motivirani'

Carlo Ancelotti stao u obranu Cristiana Ronalda: Problem je u...

Talijanski trener Real Madrida Carlo Ancelotti komentirao je posljednje napise i 'razapinjanje' Cristiana Ronalda zbog rođendanske zabave koju je održao unatoč 0:4 porazu od Atletico Madrida u Primeri...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Samo nekoliko sati nakon što je Real pretrpio jedan od najtežih poraza u svojoj klupskoj povijesti Ronaldo je u noćnom klubu burno proslavio svoj rođendan, čime se zamjerio navijačima i klupskim dužnosnicima, no ne i Ancelottiju.

"Meni osobno to nije nikakav problem. Nikada nisam zadirao u privatan život sportaša i ne namjeravam sada započeti. Svatko radi što želi u svoje slobodno vrijeme. Problem je u onima koji misle da takve stvari utječu na igru nogometaša. Moji su igrači uvijek pokazivali maksimalnu dozu profesionalnosti i predani su klubu i dresu koji nose. To su za mene profesionalci i ni najmanje ne sumnjam u njih", rekao je Ancelotti na konferenciji za novinare.

Real Madrid je u 2015. godini upisao pet pobjeda, remi i čak tri poraza.

"Igramo s daleko manje snage, koncentracije, a ni pristup nam nije pravi. Ne znam da li je to normalno, ali to se dogodilo. Sada moramo vratiti fokus i vjerovati da je ostvarenje zadanih ciljeva u sezoni i dalje moguće. Na prijelomnici smo i ono što sada napravimo moglo bi usmjeriti ostatak sezone", veli Talijan pa zaključuje.

"Po onome što sam vidio na treningu igrači su dodatno motivirani nakon svih medijskih napisa i reakcije navijača. Vjerujem da ću sutra (subota) vidjeti pravu reakciju svojih igrača"!

Real će u subotu ugostiti Deportivo, 11. sastav španjolske Primere.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider