Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Htijenje i požrtvovnost"

Carlo Ancelotti očitao trenersku lekciju Luisu Enriqueu

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti istaknuo je trud i želju za pobjedom kao ključne u večerašnjem 'el clasicu' koji je s 3-1 pripao 'kraljevskom klubu'…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je povela već nakon manje od četiri minute igre, no Real je do kraja utakmice postigao tri pogotka, a mogao je još nekoliko. 

"Najbolja stvar u večerašnjoj utakmici? Trud i požrtvovnost! Nismo izgubili glavu nakon što smo primili rani pogodak. Nastavili smo igrati onako kako smo se dogovorili i sve je na kraju ispalo dobro. Puno mi se toga svidjelo večeras. Jako mi je drago da je tempo utakmice bio iznimno visok, iako smo prije svega tri dana gostovali u Liverpoolu", rekao je talijanski stručnjak nakon utakmice.

"Htjeli smo dominirati i imati veći posjed lopte koristeći naša krila. U drugom smo poluvremenu okrenuli rezultat u potpunosti jer smo to više htjeli od Barcelone. Svi su odigrali na jako visokoj razini, a to nije bilo lako nakon svega dva dana odmora", zaključio je Ancelotti.

S druge pak strane Luis Enrique smatra da Barcelona treba učiti iz ovog poraza, te vjeruje da nije bilo velike razlike u kvaliteti između dvije ponajbolje momčadi svijeta u ovome trenutku.

"Poraz dokazuje da su oni dobri kao mi ili, kao što je to danas bio slučaj, za nijansu bolji. To nam mora biti jasno. Nije bilo velike razlike između ove dvije momčadi. Rano smo poveli, ali smo se nakon toga dosta mučili. Mogli smo zabiti za 2-0 i pitanje je kako bi onda utakmica završila", veli Enrique, te zaključuje:

"Protivnik je večeras bio bolji i zasluženo je pobijedio."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider