Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na Poljudu trljaju ruke

Caktaš i Milović odlaze iz Hajduka, bajoslovna ponuda za Vlašića

Mijo Caktaš i Goran Milović mogli bi napustiti Hajduk u zimskom prijelaznom roku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Hajduku trljaju ruke, zimski prijelazni rok bit će prilično lukrativan za Splićane. Nakon što je postalo izvjesno da će Lovre Kalinić otići u Lazio, Besiktas ili možda Aston Villu, na izlaznim vratima Poljuda nalaze se Mijo Caktaš i Goran Milović.

Možda i najbolji nogometaš Hajduka u ovom trenutku, Caktaš, trebao bi prijeći u ruski Rubin Kazan. Od transfera ga dijeli još samo liječnički pregled, koji će se obaviti u nedjelju, a Hajduk će zaraditi milijun eura, piše Dalmatinski portal. Rubin je bio brži od njemačkog Stuttgarta koji je oklijevao s konkretnom ponudom pa će Caktaš najvjerojatnije put Rusije.

Neslužbeno doznajemo da Caktaš odlazi za milijun eura jer tako stoji u novom ugovoru iz rujna prošle godine. Caktaš je pristao produžiti ugovor samo pod uvjetom da odšteta ne prelazi milijuna eura.

S druge strane, čini se da Milović odlazi u Tursku. Hajduk je navodno prihvatio ponudu Eskisehirspora i trebao bi dobiti odštetu od 400.000 eura. Mogao je za Hajduk zimski prijelazni rok proći i znatno bolje da je Joško Vlašić prihvatio bajoslovnu ponudu neimenovanog engleskog kluba za svojeg talentiranog sina Nikolu.

Navodno su Englezi ponudili Hajduku čak osam milijuna eura odmah na ruke plus dva milijuna bonusa. Čelnici Hajduka prihvatili bi ponudu objeručke, no otac mladog nogometaša i proslavljene hrvatske atletičarke Blanke Vlašić nije htio ni da čuje.

Spekulira se da Vlašić senior ne želi pustiti svojeg 18-godišnjeg sina u inozemstvo samoga, a kako je trenutačno sve podredio pripremama svoje kćeri za Olimpijske igre u Riju, ne može se dovoljno posvetiti Nikoli, odnosno pratiti ga u inozemni klub, što će moći tek nakon Olimpijade. Stoga će Nikola Vlašić ostati u Hajduku najmanje do ljeta.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider