Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još se nije pojavio

VIDEO Misterij oko Rakitića: 'Nadam se da je riješio probleme koji su ga zadesili'

Vatreni su u Sisku uveličali proslavu rođendana najstarijeg hrvatskog kluba i tako nastavili pripreme za kvalifikacijski ogled s Turskom u ponedjeljak na Maksimiru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik Čačić mogao je biti zadovoljan viđenim nakon što je Hrvatska protiv Segeste djelovala razigrano i efikasno.

''Zadovoljan sam iz razloga što je momčad djelovala ozbiljno, što smo napravili dosta situacija za pogodak i na kraju smo imali realizaciju. Vrlo je bitno što su golove postizali igrači iz vrška napada'', rekao je Čačić te nastavio:

''Priželjkujem da nam se na ova zadnja četiri treninga priključe igrači koji nedostaju, Rakitić, Subašić i Jedvaj. I da se zaista uspijemo kvalitetno pripremiti za utakmicu koja dolazi. Ispred sebe imamo protivnika kojeg uvjetno rečeno ne znamo, ali znamo njihove motive. Znamo da sigurno mogu složiti dobru reprezentaciju i da imaju izvrsnog izbornika.''

Čačić je potom odgovorio na pitanje kakva je situacija s Ivanom Rakitićem, koji se još nije pojavio na okupljanju reprezentacije.

''Čut ću se s njime i očekujem da je riješio probleme koji su ga zadesili te da će se priključiti momčadi. Ako se pojavi u četvrtak, konkurirat će za momčad'', pojasnio je izbornik.

''Što se tiče Subašića, očekujem da s njim bude sve u redu. Dobio je jedan nezgodan udarac u predjelu butnog mišića. No, trebao bi se pojaviti u petak na treningu. Šteta je što nemamo situaciju kao druge reprezentacije, jer teško je pobjeđivati bez gledatelja. Ali nama jednostavno druge nema'', zaključio je Čačić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider