Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sapunica traje

Burno u Manchesteru: Van Gaal tvrdi da je De Gea odbio stati na gol

Situacija oko Davida De Gee sve se više zaoštrava, a kraj prijelaznog roka sve je bliži.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još je dva tjedna ostalo do kraja prijelaznog roka, a jedna od većih ljetnih nogometnih sapunica je ona s Davidom de Geom u glavnoj ulozi. Manchester United i Real ne mogu se nikako dogovoriti oko visine odštete, Španjolac je odbio potpisati novi ugovor, a sadase čini kako je u ratu s Lousom Van Gaalom.

De Gea je htio otići u Real, no na Old Traffordu ga nisu htjeli pustiti samo tako. Tražili su Sergija Ramosa koji ih je malo iskoristio da dobije novi podebljani ugovor u Madridu. Nisu dobili tu bitku, a vjerojatno neće ni rat. Jer, de Gea sljedeće godine može besplatno otići, a Real igrajući na tu kartu ne želi dati neki prevelik novac već ovog ljeta.

OK, rekao je Van Gaal i posjeo Španjolca na tribinu. Za momčad neće konkurirati do kraja prijelaznog roka jer mu 'glava nije na terenu'. No, sada je Van Gaal medijima ispričao novu priču. Tvrdi da je De Gea taj koji je odbio igrati.

''Pitali smo ga hoće li igrati, rekao je 'ne'. Gledam ga na treninzima i to nije onaj vratar iz prošle sezone kada je bio moj najbolji igrač.''

Van Gaal tvrdi da se Španjolac složio s njegovom odlukom da ne igra čime je pokušao podijeliti moguću nevolju s navijačima.

U međuvremenu, u anketi AS-a preko polovice navijača želi na golu Reala vidjeti Keylora Navasa ispred novopridošlog Casille. Hoće li napokon dobiti pravu priliku ili će mu planove poremetiti vratar Uniteda saznat ćemo kroz sljedeća dva tjedna.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider