Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
jedva čeka derbi

Burić nezadovoljan: 'Ovo moramo odmah ispraviti'

Trener Hajduka Damir Burić očekivano nije imao razloga za zadovoljstvo u Koperu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk se kasnim pogotkom Nižića u sudačkoj nadoknadi spasio težeg poraza kod Kopera. Na kraju je 3:2 sasvim prihvatljivo nakon utakmice koja je navijače Hajduka bacala u očaj. Imat će mlada momčad Damira Burića priliku da pred svojim navijačima na Poljudu popravi loš dojam i izbori 3. pretkolo Europske lige.

''Čestitke Kopru na pobjedi, mi smo u utakmicu ušli jako negativno, bilo je teško mladoj momčadi mentalno i taktički reagirati i tu prednost anulirati. Čudna utakmica, pali su golovi iz prekida, a ne iz igranih kombinacija. Imam kritike prema mojoj momčadi jer smo pogriješili svaki put kada je bio prekid. Morat ćemo poraditi na tome, želim da dvoboj u Splitu bude ovako otvoren i uzbudljiv'', prenosi Burićeve riječi iz Kopera Dalmacija news.

Prva dva pogotka šokirala su Splićane. Bili su to veliki propusti u obrani, no Burić štiti svoje igrače.

''Događale su se greške jer je izvođač prekida pogodio fenomenalno. Lopte su dolazile perfektno, precizno, dobro, i ako zakasniš djelić sekunde primiš gol. Nakon 3:1 sam igračima u svlačionici rekao da igramo svoju igru, da sprovodimo plan bez obzira na rezultat.''

Burićev je Hajduk u četvrtoj utakmici u sezoni doživio prvi poraz.

''Poraz je poraz i ne možemo živjeti s ovim porazom. Želimo to odmah ispraviti zato jedva čekam gradski derbi u nedjelju . Izgubili smo, ništa nam nije lakše s 3:2 nego da je ostalo 3:1 jer nas opet čeka teška utakmica, protivnik je odlično organiziran i sigurno ćemo s namučiti da pobijedimo'', poručio je Burić.

Tko vas je od hrvatskih klubova najviše razočarao u 2. pretkolu?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider