Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ako sam ja problem..."

Burić ne misli podnijeti ostavku: "Samo je pitanje vremena kad ćemo opet biti na pravom putu"

Iako je popio četiri komada od Rijeke na Poljudu, Hajdukov trener na konferenciji za medije poslije utakmice nije podnio ostavku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svi oni koji su su očekivali da će Damir Burić podnijeti ostavku na mjesto trenera Hajduka nakon katastrofalnog poraza od Rijeke na Poljudu - prevarili su se.

U svojoj prvoj reakciji poslije debakla kojeg je doživio Burić je prvo analizirao utakmicu:

"Jako dobro smo otvorili utakmicu, i kako to uvijek biva, iz situacija koje imaš. Danas nije ništa ušlo, jednostavno je bio takav dan, ponekad nemaš objašnjenja za ovakve stvari. Iz one prve akcije koju možeš jako jednostavno braniti mi primimo gol. Na taj način karte su otišle Rijeci koja se mogla postaviti defenzivno i braniti."

  gol expired Rijeka razmontirala Hajduk u Jadranskom derbiju, Poljudom se orili zvižduci! divider

Burić je o samoj utakmici još dodao:

"Ovaj visoki poraz ide na moju kapu zato jer sam ja taj koji je riskirao zadnjih 10 minuta all-in. Možete slobodno to napisati. Kao što se u pobjedama nismo uzvisili tako se u porazima nećemo poniziti nego ćemo držati i dalje se držati plana."

Na pitanje kako komentira činjenicu da je praktički cijeli stadion vikao "Buriću, odlazi" nekoliko minuta, odgovorio je:

"Vi znate mene da sam maksimalno koncentriran na rad. Ja na to ne mogu utjecati, na to može utjecati predsjednik kluba. Nastavit ću rad s ovom momčadi, to mi pričinja zadovoljstvo i nastavit ću s radom. Ako sam ja problem, onda problema nema. Ne sumnjam da ćemo opet biti na pravom putu, to je samo pitanje vremena", poručio je Burić.

gol expired Torcida nakon debakla Hajduka skandirala "Buriću, odlazi", Armada originalno uzvratila divider

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider