Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez Caktaša i Nižića

Burić i Hajduk spremni za derbi: 'Za ovo se živi!'

Hajdukov trener održao je press konferenciju uoči okršaja s Dinamom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedini pravi derbi hrvatskog nogometa i najveći derbi hrvatskog sporta igra se ove subote na Poljudu s početkom u 17:00.

Hajduk dočekuje Dinamo s tri boda zaostatka i željom da subotnjim trijumfom preskoče Modre na ljestvici (bili bi bodovno poravnati, ali bolji u međusobnom omjeru).

"Za ovo se živi, svi smo nestrpljivi i jedva čekamo tu utakmicu. Nekih velikih promjena u momčadi neće biti, a drago mi je da momci na treningu pokazuju motivaciju, žar i zajedništvo", rekao je na press konferenciji trener Bijelih Damir Burić koji priznaje da ne zna u kakvom će sastavu Modri istrčati na Poljud.

"Njima su Henriquez, Ćorić i Rog bili na klupi protiv Arsenala, a sve su to odlični igrači. Sigurno je da će nakon te pobjede doći ovdje s dozom samopouzdanja, a mislim da neće u Splitu igrati kao protiv Arsenala, ostavljat će više prostora i to moramo iskoristiti."

Hajduk će u ovom dvoboju biti oslabljen neigranjem dvojice standardnih prvotimaca. Mijo Caktaš ne može igrati zbog tri žuta kartona, a Zoran Nižić nije u potpunosti zaliječio ozljedu i u paru s kapetanom Milovićem u srcu obrane zaigrat će Ukrajinac Maksim Bilji.

"Poslije utakmice ćemo vidjeti koliko će nam nedostajati Caktaš", kazao je Burić.

Na upit bi li ga zadovoljio bod, trener Hajduka je kratko i jasno odgovorio: "Idemo dobiti svaku utakmicu, cijepljeni smo od razmišljanja o bodu."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider