Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
hoffenheimu bod

Kramarić zabio prvijenac, ali zamalo bio i tragičar

Andrej Kramarić svojim je prvijencem donio bod Hoffenheimu, ali ga je zamalo i koštao poraza...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić postigao je prvijenac u njemačkoj Bundesligi, ali je svoj dobar nastup pokvario s dva žuta, odnosno crvenim kartonom. Srećom po njega Hoffenheim to nije koštalo poraza na gostovanju kod Wedera iz Bremena.

Hoffenheim, koji se grčevito bori za ostanak u ligi, je poveo u 10. minuti prvog poluvremena kada je Strobl ubacio loptu s desne strane, a Kramarić bio najviši u skoku i pospremio je u donji desni kut gola domaćina.

Sreća gostujućih igrača trajala je svega tri minute, jer je Djilobodji poravnao rezultat na pokazalo se konačnih 1:1.

Kramarić je svoj nastup prijevremeno okončao u 77. minuti, jer je zbog drugog žutog kartona dobio crveni. Prvu je opomenu dobio u 49. minuti zbog povlačenja suparnika, a onda je u 77. uslijedila druga zbog neopreznog spoticanja.

Werder u preostalih 15-ak minuta nije uspio slomiti otpor gostiju koji su igrali s desetoricom, pa je razmak između dvije momčadi na začelju Bundeslige ostao pet bodova. Zanimljivo, Werder i Heffenheim drže posljednja dva mjesta u borbi za ostanak, s time da Werderu zona spasa bježi samo jedan, a Hoffenheimu šest bodova.

Borussia Dortmund uspjela je na jedvite jade upisati domaću pobjedu protiv posljednjeplasiranog Hannovera i smanjiti zaostatak za Bayernom na pet bodova. Henrih Mihtarjan je bio strijelac jedinog pogotka početkom nastavka.

Od ostalih rezultata izdvojimo gostujuću pobjedu Bayer Leverkusena kod Darmstadta (2:1), te domaću pobjedu Wolfsburga protiv Ingolstadta (2:0).

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider