Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki povratak Bayera

VIDEO Kramarić ušao s klupe i zabio, Hoffenheim teško nokautiran

Andrej Kramarić nastavlja sa sjajnom formom u Hoffenheimu, ali ne može sam pokrenuti klub.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na gostovanju kod Stuttgarta Hoffenheim je poražen 5:1, a jedini pogodak za njih postigao je Andrej Kramarić.

Nije ponovno startao, ali zbog ozljede Ermina Bičakčića ulazi u 35. minuti i vjerojatno je trener Julian Nagelsmann požalio zbog prvotne odluke da napadača na posudbi iz Leicester Cityja ostavi na klupi.

Dok je ušao, već su njegovi suigrači bili u zaostatku 0:1. Zabio im je u šestoj minuti Niedermaier, potom u 42. za 2:0 zabija Rupp i ponovno u 51. Niedermaier. Kramarić se u strijelce upisao u 74. minuti, ali već u 78. je Kostić zabio za 4:1 i Werner u 83. za konačnih 5:1.

Time Hoffenheim ostaje u zoni ispadanja iz Bundeslige, predzadnji su s 21 bodom, to je četiri više od posljednjeg Hannovera i tri manje od 16. Eintrachta iz Frankfurta. Darmstadt je na prvoj poziciji koja znači spas i ima 25 bodova. Sve to je dostižno, ali igra Hoffenheima nimalo ne ulijeva povjerenje.

Augsburgu ni 3:0 nije bilo dovoljno

Augsburg je vodio 3:0 zahvaljujući hat-tricku Koreanca Koo Ja-Cheola (5, 44, 57) , no u posljednjih pola sata Bayer Leverkusen se je uspio vratiti, a Hakan Calhanoglu je u trećoj minuti sudačke nadoknade iz penala pogodio za remi 3:3. Tin Jedvaj je za Leverkusen igrao do 74. minute, a rezervni vratar Dario Krešić je bio na klupi za pričuve.

Werder je u Bremenu upisao važnu pobjedu u borbi za opstanak svladavši posljednjeplasirani Hannover sa 4:1, dok je Eintracht iz Frankfurta sve bliži zoni ispadanja nakon što je već sedam kola bez pobjede. U subotu je kod kuće jedva izvukao remi protiv Ingolstadta, bilo je 1:1.

REZULTATI poslijepodnevnih utakmica 25. kola Bundeslige:

Koln - Schalke 1:3
Augsburg - Bayer Leverkusen 3:3
Werder Bremen - Hannover 4:1
Eintracht Frankfurt - Ingolstadt 1:1
Stuttgart - Hoffenheim 5:1
Wolfsburg - Borussia Moenchengladbach 2:1

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider