Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ispred bayerna

Senzacija Bundeslige ponovno "jaše", prekinut Kovačev niz nepobjedivosti

Bliži se kraj jesenskog dijela prvenstva njemačke Bundeslige, a trenutno vodeći sastav je u potpunosti neočekivano RB Leipzig...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 15. kolu njemačke Bundeslige u subotu je Eintracht iz Frankfurta, kojeg vodi Niko Kovač, izgubio u gostima od Wolfsburga s 0-1, te je tako prekinut Eintrachtov niz od osam utakmica bez poraza.

Wolfsburgu je pobjedu donio Jeffrey Bruma (33), ali treba napomenuti da Eintracht u 67. minuti nije iskoristio penal, Alexander Meier pucao je preko gola.

Hrvatski napadač Ante Rebić za Eintracht je igrao do 76. minute, a u 75. je jedini puta ozbiljnije zaprijetio golu protivnika, ali je njegov udarac obranio vratar "vukova". Josip Brekalo opet nije bio u sastavu Wolfsburga.

Leipzig je na domaćem terenu pobijedio Herthu sa 2-0, i sada bježi drugoplasiranom Bayernu tri boda. Strijelci za Leipzig bili su Timo Werner (40) i Willi Orban (62).

Mainz je dobio Hamburger sa 3-1, a trostruki strijelac za domaćine bio je 27-godišnji veznjak Danny Latza, koji je ove sezone odigrao samo 190 minuta. Alen Halilović opet nije bio u sastavu HSV-a, koji nalazi blizu sezone ispadanja, na 16. mjestu.

Dan ranije Hoffenheim i Borussia Dortmund su odigrali 2-2, a hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić zaigrao je za Hoffenheim posljednjih pola sata.

U nedjelju se sastaju Darmstadt - Bayern, te Bayer Leverkusen - Ingolstadt.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider