Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zadržan priključak

VIDEO Borussia Dortmund 'eksplodirala' u završnici i okrenula

U samo 10 minuta Borussia Dortmund je okrenula zaostatak protiv Hoffenheima i zadržala kakav takav priključak za Bayernom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U najzanimljivijim nedjeljnim utakmicama 23. kola njemačke Bundeslige Borussia je u Dortmundu slavila protiv Hoffenheima s 3-1, dok je Mainz porazio Bayer s 3-1.

Borussia je u Dortmundu gubila od Hoffenheima s 0-1 sve do 80. minute, a onda je uslijedio "blitz-krieg" domaćina koji su u zadnjih deset minuta postigli tri gola i došli do pobjede.

Sebastian Rudy doveo je goste u vodstvo u 25. minuti, a onda je sve pokvario u 58. kada je nepromišljenim potezom zaradio crveni karton. Borussia je pritiskala, ali do pogotka Mhitarjana u 80. minuti nije uspjevala slomiti gostujuću obranu.

Za potpuni preokret u 85. zabio je džoker s klupe Adrian Ramos, a priču je zaključio najbolji strijelac momčadi Pierre-Emerick Aubameyang u sudačkoj nadoknadi.

Borussia i dalje ima osam bodova zaostatka za Bayernom, a Hoffenheim, za koji Andrej Kramarić nije ulazio u igru, i dalje zauzima pretposljednje mjesto.

Mainz je s 3-1 nadigrao Bayer Leverkusen, za koji je Tin Jedvaj igrao od 46. minute. U borbenoj utakmici Augsburg i Borussia Moenchengladbach su odigrali 2-2.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider