Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kramarić kod Bayerna

VIDEO Borussia (D) i Bayer slavili, Aubameyang i Chicharito nastavili trpati

Borussia Dortmund upisala je pobjedu i nastavila vršiti pritisak na vodeći Bayern...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 19. kolu njemačkog nogometnog prvenstva Borussia Dortmund je u subotu na svom stadionu svladala Ingolstadt sa 2-0, a oba gola postigao je Pierre-Emerick Aubameyang, u 77. i 86. minuti .

Aubameyang je vodeći strijelac Bundeslige sa 20 pogodaka. Posljednjih 25 minuta za Borussiju je odigrao američki Hrvat 17-godišnji Christian Pulisic, koji je prošle godine briljirao u dresu SAD-a na SP igrača do 17 godina u Čileu.

Meksički napadač Javier Hernandez Chicharito nastavio je odličnu golgetersku formu, te je s dva pogotka pomogao u pobjedi Bayer Leverkusena protiv Hannovera 3-0. Chicharito je ove sezone skupio 13 golova u Bundesligi.

Hrvatski stoper Tin Jedvaj, koji je nakon oporavka od ozljede u prošlom kolu upisao prvi nastup ove sezone, igrao je za Leverkusen od 78. minute, dok je rezervni vratar Dario Krešić ostao na klupi za pričuve.

Najuzbudljivije je bilo u Bremenu gdje su Werder i Hertha odigrali 3-3. Gosti iz Berlina vodili su 2-0 i 3-1, da bi 15 minuta prije kraja, u razmaku od dvije minute, Werder poravanao na 3-3. Prvo je u 75. minuti iz penala zabio 37-godišnji peruanski veteran Claudio Pizarro, a u 77. je pogodio Santiago Garcia.

Dan ranije, u prvoj utakmici 19. kola, Mainz je svladao Borussiju iz Moenchengladbacha s 1-0, što znači da je momčad iz Gladbacha u nastavak prvenstva krenula sa dva poraza.

Večeras se sastaju Stuttgart i Hamburger, a u nedjelju vodeći Bayern dočekuje Kramarićev Hoffenheim, dok Wolfsburg igra protiv Koelna

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider