Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prelomili u nastavku

VIDEO Bayern korak bliže naslovu nakon važne pobjede u gostima

Teško izborenom pobjedom Bayern je ponovno otišao Borussiji Dortmund na 11 bodova...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U derbiju 23. kola njemačkog nogometnog prvenstva vodeći Bayern je u subotu u gostima svladao Wolfsburg sa 2-0 pogocima Kingsleyja Comana (66) i Roberta Lewandowskog (75).

U jesenskom dijelu prvenstva Bayern je protiv istog protivnika slavio s 5-1, a tada je Lewandowski zabio pet komada u razmaku od 10 minuta.

Nakon osam uzastopnih poraza posljednjeplasirani Hannover je napokon upisao pobjedu, prvu nakon 28. studenoga. U gostima je svladao Stuttgart sa 2-1, a junak susreta bio je dvostruki strijelac Christian Schulz (32, 83).

Hamburger je protiv Ingolstadta odigrao 1-1. HSV je poveo pogotkom švicarskog Hrvata Josipa Drmića u 7. minuti, a strijelac za Ingolstadt bio je Lukas Hinterseer u 61. Hrvatski veznjak Ivo Iličević odigrao je drugo poluvrijeme za HSV, dok Ivice olića nije bilo u sastavu.

Dan ranije berlinska Hertha je kao gost svladala Koeln sa 1-0, a gol vrijedan tri boda postigao je Vedad Ibišević u 43. minuti.

U nedjelju su na rasporedu još četiri utakmice. Sastaju se Augsburg - Borussia Moenchengladbach, Mainz - Bayer Leverkusen, Eintracht Frankfurt - Schalke, dok Kramarićev Hoffenheim ide u goste Borussiji Dortmund.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider