Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stuttgart ispada?!

VIDEO Niko Kovač srušio Borussiju Dortmund, Bayern potvrdio titulu

Pretposljednje kolo Bundeslige donijelo je odgovore na neka otvorena pitanja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pobjedom u gostima kod Ingolstadta s 2:1 četvrti uzastopni naslov prvaka potvrdio je Bayern za kojeg je dvostruki strijelac bio Robert Lewandowski.

Najveći posao u pretposljednjem (33.) kolu Bundeslige napravio je Eintracht Frankfurt.

Klub čiji je trener bivši hrvatski izbornik Niko Kovač svladao je Borussiju Dortmund s 1:0 i uzeo tri super važna boda u borbi za ostanak.

Strijelac pobjedničkog pogotka za Eintracht bio je Stefan Aigner u 14. minuti.

Potpuno oprečan rezultat polučio je Stuttgart koji je kod kuće poražen od Mainza s 1:3 čime se našao u izuzetno teškoj situaciji. Kako bi se izborili makar za 16. mjesto koje vodi u razigravanje s trećeplasiranim drugoligašem, Stuttgart u posljednjem kolu mora pobijediti u Wolfsburgu i nadati se da će mu se poklopiti rezultat utakmice Werder - Eintracht.

Borussia Moenchengladbach pobijedila je sa 2:1 Bayer Leverkusen i praktično je osigurala četvrto mjesto, koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka. Na ruku joj je išao poraz Herthe i remi Schalkea. Hrvatski stoper Tin Jedvaj odigrao je drugo poluvrijeme za Bayer.

HSV je izgubio od Wolfsburga sa 0:1, a napokon je i Ivica Olić dobio priliku. Olić je za HSV igrao od 64. minute, a Ivo Iličević cijeli susret. Obojica su po jednom pucali po golu, ali neuspješno.

Andrej Kramarić, koji je odigrao cijeli susret u porazu Hoffenheima 0:1, imao je dvije gol šanse. U 7. minuti, kada je pucao nogom, te u 33. kada je njegov pokušaj glavom završio pored gola.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider