Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kovač slavio

Kramarić kao Hoffenheimov spasitelj: Zabio u još jednoj pobjedi

Andrej Kramarić vodi Hoffenheim prema ostanku u Bundesligi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 27. kolu Bundeslige Hoffenheim je u gostima svladao HSV s 3-1, te se izvukao iz zone ispadanja. Hrvatski napadač Andrej Kramarić ponovno je bio strijelac za Hoffenheim.

Prije tjedan dana Kramarić je zabio za pobjedu 1-0 protiv Wolfsburga, a sada je protiv HSV-a postigao vodeći gol u 20. minuti iz penala, kojeg je izborio Kevin Volland. Bio je to njegov četvrti pogodak otkako je u siječnju stigao u Hoffenheim, a ima i jednu asistencija.

Osim toga, Kramarić je još dva puta ozbiljno zaprijetio, u 4. i 57. minuti, ali je vratar HSV-a uspio obraniti njegove udarce. Kramarić je igrao do 62. minute, a zamijenio ga je Eduardo Vargas, koji se je pet minuta kasnije upisao u strijelce. Za Hoffenheim je još zabio Kevin Volland (23), dok je za Hamburger strijelac bio Aaron Hunt (30-pen).

Za HSV je Ivo Iličević odigrao cijeli susret, te je namjestio jednu priliku, ali Rudnevs u 39. minuti nije bio precizan. Ivice Olića nije bilo u sastavu Hamburgera.

Vodeći Bayern je gostima kod Koelna slavio sa 1-0 golom Roberta Lewandowskog u 10. minuti. Poljak je vodeći strijelac Bundelige sa 25 pogodaka.

Trećeplasirana Hertha upisala je četvrtu pobjedu u posljednjih pet kola, svladavši Ingolstadt sa 2-1.

Dan ranije je Schalke na svom terenu svladao Borussiju iz Moenchengladbacha sa 2-1 i pretekao ju na četvrtom mjestu ljestvice.

U derbiju začelja Kovačev Eintracht iz Frankfurta svladao je Hannover s 1-0 golom Anisa Ben-Hatire u 33. minuti. U prošlom kolu bivši hrvatski izbornik Niko Kovač debitirao je na trenerskoj klupi Eintrachta porazom 0-3 od Borussije Moenchengladbach.

Pobjeda protiv Hannovera trebala bi dignuti samopouzdanje igrača Eintrachta, koji su i dalje u zoni ispadanja na predzadnjem mjestu, dok je Hannover posljednji.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider