Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kovač se predomislio

Lovren otpao, Kovač u reprezentaciju vraća igrača kojeg je otpisao!

Dejan Lovren otpao je za utakmicu u Sofiji protiv Bugarske zbog ozljede trbušnog zida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dejan Lovren sinoć je napustio trening na Maksimiru jer je osjetio bol u trbušnom zidu. Prvi dio treninga koji je bio otvoren za medije protekao je u igranju tzv. ševe i nije se dalo naznačiti kako će ova večer donijeti brige Niki Kovaču.

Vratio se hit SP-a u Brazilu: Zbog dobrog rada povratak pet tjedana ranije

Kuha se atmosfera: 'Hrvati su me uvrijedili svojim komentarima'

Stoper Liverpoola trebao je zaigrati sutra protiv Bugarske u paru s Vedranom Ćorlukom na mjestu središnjih braniča, no od toga neće biti ništa. Pretrage kod dr. Igora Borića u bolnici Sv. Katarina pokazale su da se radi o ozljedi zbog koje neće biti spreman za nastupe u Sofiji i Osijeku.

Kovač na toj poziciji kao zamjene ima Domagoja Vidu i Marka Leškovića iz Rijeke kojem je ovo prvi poziv u reprezentaciju. No, hitno je pozvan i Gordon Schildenfeld koji se momčadi pridružio već sinoć.

Podsjetimo, mladi Tin Jedvaj prepušten je U-21 reprezentaciji koja igra play-off za odlazak na Euro protiv Engleske, dok se izbornik Kovač nakon Svjetskog prvenstva odrekao usluga iskusnog stopera Panathinaikosa Gordona Schildenfelda.

Rekao je kako na tom mjestu želi dati priliku mladima, no sada mu Šifo očito jako treba. Ipak, čini se tek kao zamjena, jer očekuje se da Lovrena u prvih 11 zamijeni Domagoj Vida.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider