Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Nema isprike"

Brutalna poruka navijača Intera Perišiću i društvu: "Bit će ili party ili rat!"

"Sada vi morate preuzeti odgovornost", poručuju Interovi ultrasi uoči odlučujućih 90 minuta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navijači Intera upozorili su igrače Nerazzurra kako će u nedjelju nakon utakmica protiv Empolija "biti party ili rat".

Inter, za kojeg igraju naši Ivan Perišić i Marcelo Brozović, će u susretu posljednjeg kola Serie A u nedjelju ugostiti Empoli i pobjedom bi osigurao plasman u Ligu prvaka. Bodovi su važni i Empoliju koji se bori za prvoligaški spas.

"U nedjelju nema isprike. Nakon utakmice bit će party ili rat", poručili su Interovi navijači.

U poruci koju je Curva Nord, udruga navijača Intera objavila na društvenim mrežama, piše kako su uvijek bili uz momčad, a tako će biti i u nedjelju. Ali...

"Bodrit ćemo vas cijelu utakmicu, podržali smo momčad kada je trebalo isključiti Icardija iz sastava, no sada svlačionica mora preuzeti odgovornost", poručili su najžešći navijači Intera.

Dobra stvar je što ovise sami o sebi

Inter uoči posljednjih 90 minuta sezone drži četvrto mjesto, posljednje koje vodi u Ligu prvaka. Inter ima 66 bodova kao i Atalanta na trećem mjestu, Milan je peti s bodom manje, dok je Roma šesta sa 63 boda.

Iz ovog društva dvije će momčadi izboriti Ligu prvaka, jer su dvije karte već rezervirane za prvaka Juventus i doprvaka Napoli.

Inter dakle ovisi sam o sebi - mora pobijediti Empoli i izborit će plasman u Ligu prvaka. Ukoliko ne uspije svladati Empoli, ovisit će o tome što će napraviti njegov gradski rival Milan na gostovanju kod SPAL-a. A to je situacija koju nikako ne žele ni navijači ni ljudi u klubu...

Borba za LP u posljednjem kolu:

Atalanta - Sassuolo
Inter - Empoli
SPAL - Milan

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider