Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki troboj traje i dalje

Brozović i Perišić potvrdili važnu pobjedu: Inter prekinuo minikrizu i lovi Ligu prvaka

Nerazzuri nastavljaju borbu s Romom i Lazijom u kojoj će netko izvisiti i ostati bez LP-a.

Galerija Marcelo Brozović i Ivan Perišić (Foto: AFP) Perišić slavi pogodak (Foto: AFP) Perišić slavi pogodak (Foto: AFP) +2 Brozović i suigrači slave pogodak (Foto: AFP)

Nogometaši Intera uspeli su se na treće mjesto Serie A s domaćom pobjedom od 4:0 protiv Cagliarija u prvoj utakmici 33. kola, a po jedan pogodak postigli su hrvatski reprezentativci Marcelo Brozović i Ivan Perišić.

Brozović je pogodio za 3:0 preciznim udarcem sa 15-ak metara s lijeve strane kaznenog prostora gostiju. Četvrti je to Brozovićev pogodak ove sezone, a posljednji je postigao upravo protiv Cagliarija na Sardiniji 25. studenoga prošle godine.

Perišić je postavio konačni rezultat u 90. minuti nakon kombinacije s Brozovićem na lijevom krilu. Za Perišića je to bio 10. pogodak u Serie A ove sezone.

Inter je poveo sa 2:0 ranim pogocima u oba poluvremena, a strijelci su bili Carcelo (3) i Icardi (49).

Perišić i Brozović odigrali su svih 90 minuta za Inter, koji je ovakvim raspletom prekinuo minikrizu od tri utakmice bez pobjede, kada su u susretima s Milanom, Torinom i Atalantom osvojili jedan od mogućih devet bodova.

Nerazzurri čekaju kiks Lazija i/ili Rome

Treći Inter sada ima 63 boda, dva više uz utakmicu više od četvrtog Lazija i pete Rome koji će svoje susrete 33. kola igrati u srijedu. Lazio će gostovati kod Fiorentine, a Roma će ugostiti Genou.

Na vrhu je Juventus sa 84 boda, dok je Napoli drugi sa 78.

Svih ostalih devet utakmica 33. kola igrat će se u srijedu, a sastaju se Benevento - Atalanta, Crotone - Juventus, Fiorentina - Lazio, Verona - Sassuolo, Roma - Genoa, SPAL - Chievo, Napoli - Udinese, Sampdoria - Bologna i Torino - Milan.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider