Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
O njima se priča

Brokula, pivo i hobotnica Real Madrida: Jesu li ovo najružniji dresovi ikad?

Nova nogometna sezona u nekim je zemljama započela ili je pred vratima, a klubovi širom Europe predstavljaju najnovije garniture dresova.

Kao i sve vezano uz nogomet, mišljenja o dizajnu dresova su različita, svatko ima svoj ukus. Ljepota je ipak u oku promatrača. Pogoditi s dizajnom dresa koji će svidjeti većini ne znači automatski i ostvariti marketinški cilj. Neki od najružnijih dresova postigli su veći publicitet nego oku puno ugodnija rješenja.

Španjolski trećeligaš La Hoya iz Lorce izazvao je veliku pažnju rezervnim dresovima koji su namjerno podsjećali na brokulu. Jasno, razlog je sponzor kluba, proizvođač ove hranjive i zdrave biljke. U dresove jedva da se može gledati, ali postigli su cilj pa će rezervna garnitura La Hoye i ove sezone biti u sličnom tonu.

Aluzija na vratara Real Madrida

Valjda poučeni tim iskustvom španjolski drugoligaš Club Deportivo iz Luga odlučio se za slično rješenje. Ovaj put nije u pitaju brokula već pivo. Sponzor kluba iz Galicije je, naravno, pivovara iz tamošnje regije, a na jednoj od garnitura su motivi žutog nektara.

Zanimljivo je njihovo rješenje za još jednu rezervnu garnituru dresova na kojima je oslikan krak hobotnice. Neki kažu da se referira na trenutačnog vratara Real Madrida Diega Lopeza koji je proveo šest godina u omladinskom pogonu Luga.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider