Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kladionice objavile koeficijente

Brendan Rodgers je već bivši: Evo kandidata za novog menadžera Redsa

Nakon ispadanja iz Lige prvaka i teškog poraza na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda (0-3) opasno se trese stolica Liverpoolovom menadžeru Brendanu Rodgersu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navijači traže njegovu ostavku, a na kladionicama su se pojavili i koeficijenti za njegovog potencijalnog nasljednika. Jedan od njih je i aktualni trener Ajaxa Frank de Boer, a to je otkrio njegov brat Ronald.

"Liverpool je dobar klub. Kada bi stigao s ponudom Frank bi definitivno o njoj razmislio. Ovoga puta ne bi odmah zatvorio vrata opciji odlaska, kao što je to uradio prije dvije godine", rekao je Ronald.

Frank de Boer odrađuje odličan posao s Ajaxom, a za njega je opće poznato da ne skriva želju da jednog dana vodi neki od klubova u engleskoj Premierligi.

Preostali kandidati za menadžersku poziciju Redsa su Andre Villas-Boas, aktualni trener Zenita koji u Rusiji gura dobro no u Europi baš i ne, Jürgen Klopp, trener Borussije Dortmund koja se u Bundesligi nalazi u zoni ispadanja, te Rafael Benitez, aktualni trener Napolija kojem ne ide najbolje u Seriji A.

Prema koeficijentima kladionica favorit je Andre Villas-Boas, a nakon njega slijedi prvospomenuti - De Boer.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider