Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nikad oštriji istup

Brbić bijesan: Svi koji su palili baklje su neprijatelji Hajduka!

Predsjednik Hajduka bio je u nevjerici nakon utakmice u Liberecu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marin Brbić nije bio toliko razočaran i ljut konačnim ishodom utakmice (1:0 za Slovan) koliko ponašanjem dijela navijača.

"Rezultat je trebao biti bolji za nas. Kad se samo sjetim šanse Ohandze, grede Sušića i još nekoliko prilika... Morali smo bolje proći", kazao je Brbić.

Ono što ga je razbjesnilo bila su događanja s finiša dvoboja. U zadnjim minutama zapaljeno je nekoliko baklji na sektoru gdje su bili smješteni navijači Hajduka, morali su intervenirati i vatrogasci, a došlo je i do naguravanja sa zaštitarima.

Nema sumnje kako će Hajduk uskoro dobiti još jednu kaznu iz UEFA-e, nakon što se ovog ljeta već naplaćao kazni.

"Slobodno napišite - ti koji su palili bengalke su neprijatelji Hajduka! Ne može pojedinac biti iznad Hajduka! Svaki taj pojedinac nanosi štetu klubu i vrijeme je da se takve odstrani s tribine gdje su naši navijači. Moramo se pogledati u ogledalo! Što ćemo raditi u Europi s takvim ponašanjem? Sad opet moramo strepiti od nove kazne, a već smo platili 115.000 eura bez utakmice u Norveškoj", izjavio je Brbić za Dalmatinski portal.

U nešto više od tri godine koliko je predsjednik Hajduka Brbić nikad nije imao oštriju retoriku. Očito je i kod njega u potpunosti nestalo razumijevanja za navijače koji pale baklje na europskim utakmicama i koji time klubu po svakoj odigranoj utakmici izbijaju desetke ili stotine tisuća kuna, ovisno o tome kakva je kazna.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider