Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Organizator se predomislio

Brazilci odahnuli: Neymar kažnjen pa pomilovan zbog divljačkog ponašanja

Disciplinska komisija Copa Americe najprije je potvrdila predviđenu kaznu za brazilskog napadača Neymara od dvije utakmice neigranja, a potom je sat vremena kasnije promijenila svoju odluku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, Neymar je kaznu zaradio nakon završetka utakmice Brazila i Kolumbije u sklopu 2. kola skupine C Copa Americe. Neymar je najprije loptom napucao Armera, a potom je glavom odgurnuo Murilla. Prije tog crvenog kartona Neymar je zaradio i žuti, koji mu je u kombinaciji sa žutim iz 1. kola značio automatsku suspenziju za 3. kolo.

Kolumbijska legenda 'oprala' Neymara: 'On je nogometna prevara'

Disciplinska komisija Copa Americe je naprije objavila vijest da se Neymar kažnjava s dvije utakmice kazne, a zatim je sat vremena kasnije promijenila odluku. Neymaru se dodijelila jedna utakmica kazne, a to bi moglo biti vrlo značajno za Brazil.

Napadač Barcelone će tako propustiti susret 3. kola protiv Venezuele, ali će biti na raspolaganju za potencijalni četvrtfinalni ogled. S obzirom na poraz od Kolumbije, Brazilu prolazak i dalje nije osiguran, no s obzirom da dvije treće reprezentacije iz skupina idu dalje Dungini izabranici trebali bi vidjeti četvrtfinale.

Da je ostala suspenzija od dvije utakmice, pitanje je kako bi Brazil preživio bez svog vođe. Podsjetimo, na Svjetskom prvenstvu prošloga ljeta Neymar se ozlijedio u utakmici četvrtfinala, a Brazil je nakon toga pometen od Njemačke u polufinalu sa 7:1, te je glatko izgubio od Nizozemske u utakmici za 3. mjesto s 3:0.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider