Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Imaju ulaznice, ali...

Boysi pali na granici s pirotehnikom: Albanci ih uhitili, neće na stadion!

Navijači Dinama zaustavljeni su na dvama graničnim prijelazima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Nekoliko desetaka Dinamovih navijača, Bad Blue Boysa, zaustavljeni su od strane albanske policije na granici između Crne Gore i Albanije", izvještaja albanski portal Lajmi.

Na graničnom prijelazu Hani Hoti, pišu Albanci, uhićeni navijači ostat će u pritvoru kako bi se osiguralo nesmetano odigravanje utakmice bez ikakvih incidenata. Vijest o uhićenju Boysa potvrdio im je visokopozicionirani klupski dužnosnik Skendebeua, kluba protiv kojeg Dinamo igra od 20:45 u Elbasanu.

Svi uhićeni navijači imali su ulaznicu za utakmicu, ali nisu bili na popisu kojeg je Dinamo dostavio Skenderbeuu.

Boysi koji su zaustavljeni na ulazu u Albaniju nisu bili jedini koji su uhićeni jer na granici između Bosne i Hercegovine i Crne i Gore isto se dogodilo i njihovim kolegama kod kojih je pronađena pirotehnika prilikom pretresa vozila. Niti oni nisu bili na popisu navijača Dinama koji mogu ući na stadion u Elbasanu.

Podsjećamo, sigurnosne mjere su na vrlo visokom nivou, angažirano je 400 policajaca i 250 zaštitara, a u Elbasanu su i četvorica hrvatskih policajaca koji bi trebali pomoći albanskim kolegama u identificiranju registriranih huligana iz Hrvatske. Albanska policija još je prije nekoliko dana okarakterizirala ovu utakmicu kao generalnu probu za ono što ih čeka uskoro - sudar protiv Srbije u kvalifikacijama za Euro.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider