Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nikad zanimljivija Premierliga

Nova senzacija: Bournemouth šokirao i ManUtd, De Gea primio iz kornera

Nakon što je u prošlom kolu iznenadio Chelsea, novak u Premier ligi Bournemouth u subotu je na domaćem terenu pobijedio Manchester United s 2-1...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za Bournemouth su zabili Junior Stanislas (2) i Joshua King (54), a strijelac za Manchester United bio je Marouane Fellaini (24). Jedan od tragičara utakmice bio je vratar ManUtd-a David de Gea, koji je na samom početku utakmice primio pogodak direktno iz kornera.


Junior Stanislas Goal - Bournemouth 1-0... by LiG2Fr

Napadač Evertona Romelu Lukaku ugledao se na Jamieja Vardyja, zabio je na šestoj uzastopnoj prvenstvenoj utakmici, ali Everton je protiv slabašnog Norwicha uspio izvući tek remi (1-1) u 16. kolu Premier lige. Everton je poveo golom Lukakua u 15. minuti, a Norwich je izjednačio preko Wesleyja Hoolahana u 47.

Najbolji golgeter Leicestera i Premierlige Jamie Vardy zabio je na 11 uzastopnih utakmica, a njegov niz prekinut je u prošlom kolu.

U uzbudljivoj završnici Manchester City je pobijedio Swansea sa 2-1, te se je na vrhu ljestvice bodovno poravnao sa Leicesterom, koji u ponedjeljak dočekuje Chelsea. Manchester City je poveo golom Wilfrieda Bonyja u 26. minuti. Činilo se da će City rutinski doći do pobjede, ali u završnici susreta pravi triler. U 90. minuti Bafétimbi Gomis donosi izjednačenje Swanseaju, ali u drugoj minuti sudačke nadoknade Yaya Touré pogađa za slavlje Manchester Cityja.

Bilićev West Ham je na svom terenu protiv Stokea odigrao 0-0 i tako su 'čekičari' već šest kola bez pobjede. Posljednji trijumf ostvarili su 24. listopada protiv Chelseaja. Hrvatski napadač Nikica Jelavić igrao je za West Ham od 83. minute.

U nedjelju se sastaju Aston Villa - Arsenal, Liverpool - West Bromwich Albion, te Tottenham - Newcastle.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider