Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zadržali stopostotan učinak

VIDEO Borussia trpa i bez Reusa, Bayernu sumnjivi penal u zadnjoj minuti

U 4. kolu Bundeslige Bayern i Borussia Dortmund zadržali su stopostotan učinak, dok je Bayer Leverkusen u subotu na svom stadionu protiv novaka u ligi Darmstadta izgubio sa 0-1, a jedini pogodak postigao je Aytac Sulu u 8. minuti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rezervni golman Dario Krešić bio je na klupi za pričuve Leverkusena, dok je Tin Jedvaj još uvijek ozlijeđen.

Bayern je kod kuće jedva pobijedio Augsburg sa 2-1. Gosti su vodili od 43. minute pogotkom Alexandera Essweina, a Bayern je poravnao u 77. preko Lewandowskog. Pobjedu Bavarcima donio je Thomas Müller u 90. minuti iz dvojbenog jedanaesterca.

Iako je igrala bez svojeg najboljeg igrača Marca Reusa, koji je ozlijeđen, Borussia Dortmund je zadržala stopostotan učinak svladavši Hannover sa 4-2. Dva pogotka iz penala zabio je Pierre-Emerick Aubameyang (35. i 85.), jednog je dodao Henrikh Mkhitaryan (44), a jedan pogodak je plod autogola Felipea u 67. minuti.

Nogometaši Hamburgera su u petak s visokih 3-0 kao gosti svladali Borussiju iz Moenchengladbacha. Dvostruki strijelac za goste bio je Lasogga (11, 44), a jedan gol je dodao Mueller (52). Ivo Iličević odigrao je čitavu utakmicu za HSV, te je nakon njegova kornera Lassoga postigao drugi gol, dok je Ivica Olić utakmicu odgledao s klupe za pričuve.

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider