Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otvorena licitacija

Dortmund poslao poruku Realu i Barci: Evo za koliko će prodati veliku zvijezdu!

Borussia Dortmund naznačila je za koliko bi eventualno prodala svojeg sjajnog napadača Pierrea-Emericka Aubameyanga.

Nije tajna da Real Madrid želi napadača Borussije Dortmund Pierrea-Emericka Aubameyanga. Ljubav je obostrana, Gabonac je u više navrata naglasio da mu je dječački san zaigrati za „kraljevski klub“.

Međutim, koliko će potencijalno ta ljubav stajati Madriđane? Aubameyang sigurno neće biti jeftin, a koliko otprilike Dortmunđani traže za svojeg prominentnog napadača otkrio je čelnik Borussije Hans-Joachim Watzke.

„Nadam se da će Aubameyang ostati kod nas. Kupio je kuću u Dortmundu, tu se dobro osjeća“, kazao je Watzke dodavši da je Gabonac produžio ugovor do 2020. i da se Borussiji nigdje ne žuri. Ali, uvijek postoji jedan ali...

Watzke je priznao da Aubameyanga želi nekoliko klubova, ali još uvijek nema konkretnih ponuda.

„Zadovoljstvo mi je bilo pročitati ovaj tjedan da Aubameyang ne želi u Bayern“, kazao je Watzke, a na pitanje bi li razmotrio ponudu od oko 80 milijuna eura, kaže da bi to bila početna svota za razmatranje:

„Sve ovisi odakle bi stigla ponuda; jedna je stvar kada ona dođe iz Kine ili Kirgistana, a sasvim druga ako dođe iz neke europske nogometne zemlje. Ako bi, primjerice, Barcelona pokucala na vrata, naravno da bismo sjeli s njima i porazgovarali, ali jedno je sigurno: Aubameyang nije jeftin i ne bismo ga pustili samo tako“, zaključio je čelnik Borussije Dortmund, koji jamačno nije slučajno ubacio u igru i Barcelonu.

Katalonci su također iskazali interes za Gaboncem, a Dortmunđanima savršeno odgovora da Real i Barca lome koplja oko istog igrača, jer im to daje mogućnost licitiranja, a to znači i podizanja cijene.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider