Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakva majstorija

VIDEO Borussia deklasirala Mourinhov United, zabljesnulo novo pojačanje

Definitivno je jasno kako Josea Mourinha, unatoč skupim pojačanjima, čeka pregršt posla na Old Traffordu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prijateljskoj utakmici koja se igrala u Šangaju Borussia Dortmund je s visokih 4:1 pobijedila Manchester United.

Žuto-crni iz Dortmunda poveli su već u 19. minuti kada je strijelac bio Gonzalo Castro. U 36. iz jedanaesterca Pierre-Emerick Aubameyang povećava vodstvo, a u 57. su brojni gledatelji vidjeli najljepši trenutak utakmice.

Talentirani krilni napadač Ousmane Dembele, koji je nedavno stigao u Borussiju iz Rennesa za 15 milijuna eura, sjajan solo prodor okončao je krasnim udarcem kojeg Sergio Romero nije mogao zaustaviti.

Dvije minute poslije toga United se pokušao vratiti, strijelac je bio Henrikh Mkhitaryan, da bi u 86. Castro svojim drugim golom zapečatio visoku pobjedu Borussije.

United bez Ibre, Rooneyja i De Gee, ali s respektabilnim sastavom

Za United nisu nastupili Zlatan Ibrahimović, Wayne Rooney, David de Gea, Chris Smalling i Anthony Martial, ali i bez njega je Jose Mourinho na teren poslao respektabilnu momčad u kojoj su sredinu terena držali Mata, Herrera i Blind, a od prve minute zaigrala su i dva 80 milijuna eura plaćena pojačanja - Henrikh Mkhitaryan i Eric Bailly.

S druge strane, Thomas Tuchel je također nastupio bez nekoliko velikih zvijezda - Marija Goetzea, Marca Reusa te Andrea Schurrlea čiji je dolazak još jedan u nizu pokazatelja da Borussia ove sezone cilja na velike stvari.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider