Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za dolazak je, ali...

'Bomba' s Otoka: Klopp stiže u Liverpool ako mu ispune jedan uvjet

Karizmatični bivši trener Borussije Dortmund blizu je sjedanja na klupu Liverpoola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brendanu Rodgersu dani su na klupi Liverpoola odbrojani iako je ovog vikenda pobijedio Aston Villu. Liverpool nakon osam kola zaostaje pet bodova za vodećim Manchester Unitedom. Nije to ogroman zaostatak, tim više što za trećeplasiranim West Hamom Redsi kaskaju samo dva boda, ali problem je u činjenici da su trenutno tek na osmoj poziciji, s tim da mogu pasti još jedno mjesto niže (ukoliko večerašnji ogled West Bromwich Albion - Everton ne završi neriješenim rezultatom).

Brojni navijači davno su prekrižili Rodgersa, neki su organizirali i peticije za njegovu smjenu, a dok se čelnici kluba nećkaju mediji na Otoku gotovo jednoglasno ističu kako je glavni favorit za Rodgersova nasljednika - Jürgen Klopp.

Daily Mail piše kako je Klopp dao do znanja da je zainteresiran za preuzimanje Liverpoola. U prilog tome ističu kako je nedavno izjavio da njegov novi klub ne mora nužno biti iz europske elite, gdje Liverpool pripada više po fenomenalnoj povijesti obogaćenoj brojnim trofejima nego po rezultatima u posljednjih nekoliko godina.

Međutim, u cijeloj priči postoji i jedno ALI. Naime, Liverpool će morati ukinuti tzv. Odbor za transfere kojem Rodgers mora odgovarati za svaku kupovinu i prodaju igrača. Nakon što su preuzeli klub, Amerikanci su ustanovili Odbor za transfere kako Rodgers ne bi imao potpunu slobodu prilikom slaganja igračkog kadra, a upravo je to ono što je u Dortmundu imao Klopp. Ne udovolje li gazde Kloppu po ovom pitanju, od njegova dolaska, pišu Englezi, neće biti ništa.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider