Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hitno trebaju napadača

Bomba iz Španjolske: City poslao nevjerojatnu ponudu za Mandžu!

Dolazak Torresa u Atletico trebao je uvelike ojačati konkurenciju prvom napadaču hrvatske reprezentacije Mariju Mandžukiću koji je od ovoga ljeta prvi izbor trenera Diega Simeonea...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Međutim, prema najnovijim informacijama iz Španjolske, madridski klub primio je veliku ponudu od Manchester Cityja za Marija Mandžukića. Ako je vjerovati španjolskoj radijskoj postaji Copa, radi se o nevjerojatnih 42 milijuna eura!

City ima poteškoća s napadačima. Agüero je izvan stroja, a problema s ozljedama imaju i Džeko i Jovetić, pa ne čudi zanimanje engleskog prvaka za Mandžukića

Vijest su odmah prenijeli drugi španjolski mediji, ali i engleski koji pišu da Pellegrini želi hrvatskog napadača za kojeg je zanimanje pokazao i ranije.

Mandžukić je opravdao svoj ovoljetni transfer i Bayerna jer je u 22 nastupa u dresu Atletica u svim natjecanjima postigao 14 golova.

Ako stvarno dođe do ovog bombastičnog transfera, Mandžukić bi postao najskuplji hrvatski nogometaš u povijesti i u jednoj sezoni bi zaigrao za čak dva aktualna prvaka iz 'Liga petice'.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider