Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Nogomet
Ovog ljeta nema štednje

Bogati Parižani odredili dvije glavne mete: PSG misli ozbiljno

Najpoznatiji francuski sportski dnevni list L’Equipe najavio je najozbiljnije želje PSG-a u ljetnom prijelaznom roku.

Nisu Parižani trošili katarski novac prošlog ljeta, ne barem u količini kakvu većina očekuje od superbogatog kluba. Zato bi ljeto 2015. moglo biti veliko na planu dovođenja ne samo novih igrača već zvijezda.

Jasno, UEFA-ino pravilo 'fair-playa' lebdi iznad Parka prinčeva poput crnog oblaka. Klub ima na raspolaganju 55 milijuna eura, piše L’Equipe, a u to ne ulazi novac od prodaje igrača. Rješenje tog problema prevelikog trošenja (puno većeg od prihoda) mogla bi biti prodaja nekih zvijezda. Opet se spominje odlazak Edinsona Cavanija za kojeg bi se moglo dobiti još toliko (najmanje).

A tko su šoping prioriteti? Dva imena istaknuta su visoko u francuskom dnevniku. Paul Pogba i Angel Di Maria. Prvi bi mogao biti jedan od najskupljih nogometaša u povijesti, kako najavljuje njegov menadžer ali i Juventus. Drugi je pak već prošlog ljeta bio najskuplji nogometaš u povijesti engleskog nogometa.

Neki engleski mediji tvrde kako se čelnicima Manchester Uniteda sviđa ideja PSG-ovog preuzimanja Di Marije. Sudeći po ovoj sezoni, vraćanje svake uložene funte u Argentinca bio bi velik posao. Taj transfer pretvorio se u noćnu moru i za igrača i za klub. Mladi Pogba je pak želja apsolutno svih velikana, svih koji ga mogu platiti. PSG može i jako želi Francuza u metropoli.

Postoji još želja, ali to su tek zamjenska rješenja za ovu dvojicu. Spominju se imena Marca Reusa, Kevina de Bruynea i Alexandrea Lacazettea. Više nego sjajan 'back up'…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider