Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nekada zajedno slavili

Bliski susret Guardiole i Messija: Evo što mu je rekao na poluvremenu

Barcelona je u utorak navečer na minhenskoj Allianz Areni pokazala da je prvi favorit za osvajanje naslova u Ligi prvaka. Iako je poražena od Bayerna s 3:2, Barca je tijekom susreta u potpunosti kontrolirala rezultat...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bayern je poveo nakon manje od 7. minuta igre, a onda je Neymar s dva pogotka, nakon asistencija Luisa Suareza, kojeg je pak u priliku za gol ili asistenciju gurnuo Lionel Messi, riješio pitanje prolaska već do poluvremena (2:1).

Kada je sudac svirao kraj prvih 45 minuta prema svlačionici su zajedno krenuli trener Bayerna Pep Guardiola i njegov bivši igrač Lionel Messi. Izmjenili su nekoliko srdačnih riječi, a potom je bavarski stručnjak zagrlio svog 'miljenika', kojeg je nakon susreta nazvao 'najboljim nogometašem svih vremena'.

"Messi je najbolji igrač svih vremena. Na putu prema svlačionici sam mu rekao da mi je jako drago da se vratio u formu", otkrio je Guardiola.

Mnogi zamjeraju Guardioli upravo tu sentimentalnost koju ima prema Barceloni i Messiju, a ponajviše rečenicu uoči prve utakmice: "Messi je nezaustavljiv. Nijedan sustav obrane ne može ga zaustaviti".

Podsjetimo, 2013. godine Bayern i Barcelona su također igrali u polufinalu Lige prvaka, a tada je strateg bavarskog sastava Jupp Heynckes rekao: "Pronaći ćemo način da zaustavimo Messija". Bayern je nakon dvije utakmice prošao dalje s ukupnim rezultatom 7:0!

Internet se nakon jučerašnje snimke našalio na račun Guardiole i Bayerna, no to je u ova vremena već postala svakodnevnica...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider