Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Treću sezonu zaredom

Utakmica posebnim povećalom: 'Ovo je sudar dvije velike momčadi'

U osmini finala Lige prvaka sučelit će se PSG i Chelsea, treću sezonu zaredom u nokaut fazi. Prva utakmica je 16. veljače u Parizu, a uzvrat 9. ožujka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Ovo je sudar dvije velike momčadi, ali prije toga čeka nas još puno teških susreta u prvenstvu. Nadam se da će svi igrači ostati zdravi. Iako je Chelsea u domaćem prvenstvu u teškoj situaciji, oni su ipak velika momčad sa velikim trenerom", izjavio je trener PSG-a Laurent Blanc.

Chelsea je dobio četvrtfinale u sezoni 2013/14. zahvaljujući više golova u gostima, a prošle sezone PSG je bio bolji u osmini finala, također zahvaljući tome što su postigli više golova u gostima.

"Na ovaj dvoboj neće utjecati položaj u domaćem prvenstvu, već trenutačna forma. Prošli tjedan, uoči odlujučuje utakmice protiv Porta, svi su sumnjali u nas, a mi smo dobili utakmicu bez problema. Dobro se poznajemo, susrećemo se treću sezonu zaredom", tajnik Chelseaja David Barnard.

Podsjetimo, prve utakmice osmine finala Lige prvaka igraju se 16., 17., 23. i 24. veljače, dok su uzvrati 8., 9., 15. i 16. ožujka 2016. godine. Ždrijeb četvrtfinala na rasporedu je 18. ožujka. Veliko finale je 28. svibnja na San Siru u Milanu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider