Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poslali nekoliko ponuda

Bivši suigrač otkrio gdje je Modrić žarko želio prijeći iz Tottenhama

Bivši suigrač otkrio je koliko je Luka Modrić bio blizu prelaska u jedan od engleskih velikana i kako je reagirao nakon što je transfer propao...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nekadašnji veznjak Tottenhama Jermaine Jenas prisjetio se 2011. godine kada je njegovog tadašnjeg suigrača Luku Modrića želio dovesti Chelsea. Modrić je tada bio na glasu kao jedan od najboljih veznjaka Premiershipa.

''Chelsea je poslao nekoliko ponuda za Luku Modrića. On je žarko želio otići, ali nakon što ga Daniel Levy nije pustio je prešao preko toga i to nije utjecalo na njegovu formu. Ostao je profesionalac cijele sezone, odigrao ključnu ulogu i nakon toga potpisao za Real Madrid'', napisao je Jenas u kolumni za Yahoo.

Jenas napominje da puno igrača ne bi postupilo kao Modrić.

''No, potrebno je imati karakter da to napravite. No, tu je i rizik jer pretpostavljate da ćete čitavu sezonu zadržati formu i nećete se ozlijediti.''

Godinu dana nakon toga Modrić je potpisao za madridski Real i ispunio dječački san. Danas pak igra jednu od najvažnijih uloga za 'kraljevsku' momčad i ima status ponajboljeg playmakera na svijetu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider